Over ons


Over Brixer

Brixer bestaat omdat wij geloven dat iedereen de beste baan ter wereld verdient, en wij willen helpen dat mogelijk te maken. En met de beste baan ter wereld bedoelen we niet dat iedereen astronaut, hersenchirurg of Batman moet willen worden, want voor iedereen is die beste baan iets heel anders – iets heel persoonlijks.

Wij hebben zelf gemerkt dat het heel moeilijk is om:

  • te weten wie je bent, waar je echt heel goed in bent en waar je gelukkig van wordt in je werk,
  • te weten wat voor baan daarbij past,
  • te weten waar je die baan kunt vinden,
  • en je toekomstige werkgever te overtuigen dat jij de beste kandidaat bent.

Aan de andere kant is het voor werkgevers ontzettend moeilijk om door het cv heen te lezen en de persoon achter het papier te leren kennen. En dus ook om uit te vinden of diegene wel echt goed is in het werk dat ze doet, of dat de kandidaat met het minder voor de hand liggende cv misschien wel veel beter geschikt is.

Ons platform zorgt dat al die onzekerheden tot het verleden behoren. Ons algoritme leert met behulp van de testen hoe je echt in elkaar zit, en matcht dat aan de échte behoefte van de werkgever.

Diverse onderzoeken wijzen uit dat een combinatie van persoonlijkheid, competentie en culturele waarden de beste voorspelling kunnen geven van hoe goed een bepaalde baan bij jou past. Dit is dus ook de basis voor ons platform.

Als je de assessments invult, krijg je een persoonlijk rapport met allerlei inzichten die je kunnen helpen om de best mogelijke baan te vinden. En wie weet, hebben wij die allang voor je gevonden!


Voorbeeld rapport

Benieuwd hoe een Brixer rapport eruit ziet? Je kan hier het rapport van onze goede vriend Laurens bekijken:

https://www.brixer.nl/profiel/23/publiek/

PS: in het echt is Laurens heus niet zo slim, maar hij kende alle vragen al ;-)


De mensen achter Brixer


Eelco Hoekstra

Eelco Hoekstra

eelco@brixer.nl


Kees Huibregtse

Kees Huibregtse

kees@brixer.nl


Vincent van Leeuwen

Vincent van Leeuwen

Product